Circus Zanzara

Bij het Sint Rosa festival horen circusvoorstellingen. En niet zomaar circusvoorstellingen, maar bijzondere pareltjes die je niet overal ziet...

Circus Zanzara - Felix terra

Zanzara is kitsch, retro, truttig, kneuterig en daardoor vrolijk en bij vlagen hilarisch. Het circus experimenteert met nieuwe muziek, zoekt interactie met het publiek en laat zich niet voorschrijven welke kostuums bij een circus horen. Zanzara zoekt ook in andere disciplines. In de nieuwe voorstelling zijn diverse theatervormen te zien en wordt de verbeelding aangesproken. Zo slaagt Zanzara er ieder jaar opnieuw in met ‘niets’ heel veel te maken. Natuurlijk met de zo typisch ongedwongen Zanzara huiskamersfeer waardoor iedere bezoeker zich thuis en betrokken voelt.

De directie van Zanzara heeft zo haar eigen ideeën over een circusvoorstelling. Zanzara mixt circus, straattheater en theater en speelt de acts met een brede glimlach en geregeld een dikke knipoog. Die zien de kinderen niet, maar hun ouders , opa’s en oma’s wel. En dat is precies de bedoeling. De circusfamilie wil dat de kinderen én hun ouders zich vermaken. Dat ze een middag beleven om nog eens aan terug te denken.

U bent dus gewaarschuwd! En vooral van harte uitgenodigd.

Over Felix terra

Felix terra neemt je mee op een ongelooflijke reis door een wereld vol verbeelding en avontuur. De show combineert meesterlijke acteerprestaties met verbluffende acrobatiek, kleurrijke kostuums en meeslepende live muziek, waardoor een betoverende atmosfeer ontstaat die toeschouwers van begin tot eind zal boeien. De voorstelling wordt geproduceerd door een getalenteerd team van acrobaten, regisseur, muzikanten, kostuumontwerpers, kortom; mensen die hun passie voor theater en circus naar een nieuw niveau tillen.

’Felix terra’ is een viering van creativiteit, moed en de kracht van verhalen vertellen door middel van muziek, beweging en emotie. Dit is een kans om de magie van het theater en de opwinding van het circus samen te beleven. Met een buitengewoon spektakel dat u zeker zal betoveren en verbazen.

Speeltijden: 

Deze zullen binnekort bekend worden gemaakt.

Circustickets

Voor het bezoeken van de voorstellingen van Circus Zanzara heb je een toegangsticket nodig. Deze tickets zijn via onze website te bestellen.
Er wordt een onderscheid gemaakt tussen volwassen- en kindertickets. Een volwassenticket kost €10,00 en een kinderticket €5,00 (exclusief servicekosten).