Circussen

Bij het Sint Rosa festival horen circusvoorstellingen. En niet zomaar circusvoorstellingen, maar bijzondere pareltjes die je niet overal ziet...

L'Homme Cirque

Stel je eens voor, een heel circusprogramma uitgevoerd door één persoon... Geïnspireerd door zijn jarenlange tournees met Cirque du Soleil, Le cirque Knie en het Big Apple Circus van New York, heeft de "Lord of the Wire" David Dimitri zich alle kunsten in één persoon verenigt. De "virtuoze koorddanser" wordt zo een spectaculaire circusman die zelfs het risico neemt om door een echt kanon gekatapulteerd te worden en op te stijgen naar de sterren... Een unieke show, die acrobatiek, humor en poëzie combineert... tot groot genoegen van het hele gezin!

Speeltijden: 

Vrijdag 25 augustus:      20:30-21:25 uur

Zaterdag 26 augustus:   16:00-16:55 uur / 20:30-21:30 uur

Zondag 27 augustus:      16:00-16:55 uur

Circus Zanzara - Prisao Felice 2.0

Zanzara is kitsch, retro, truttig, kneuterig en daardoor vrolijk en bij vlagen hilarisch. Het circus experimenteert met nieuwe muziek, zoekt interactie met het publiek en laat zich niet voorschrijven welke kostuums bij een circus horen. Zanzara zoekt ook in andere disciplines. In de nieuwe voorstelling zijn diverse theatervormen te zien en wordt de verbeelding aangesproken. Zo slaagt Zanzara er ieder jaar opnieuw in met ‘niets’ heel veel te maken. Natuurlijk met de zo typisch ongedwongen Zanzara huiskamersfeer waardoor iedere bezoeker zich thuis en betrokken voelt.

De directie van Zanzara heeft zo haar eigen ideeën over een circusvoorstelling. Zanzara mixt circus, straattheater en theater en speelt de acts met een brede glimlach en geregeld een dikke knipoog. Die zien de kinderen niet, maar hun ouders , opa’s en oma’s wel. En dat is precies de bedoeling. De circusfamilie wil dat de kinderen én hun ouders zich vermaken. Dat ze een middag beleven om nog eens aan terug te denken.

U bent dus gewaarschuwd! En vooral van harte uitgenodigd.

Let op: Circus Zanzara speelt op veler verzoek de voorstelling Prisao Felice nog een keer, maar dan bijgeschaaft én met een twist!

Speeltijden: 

Vrijdag 25 augustus:     18:00-20:00 uur

Zaterdag 26 augustus:  13:30-14:30 uur / 18:00-20:00 uur

Zondag 27 augustus:     13:30-14:30 uur / 18:00-20:00 uur

Circustickets

Voor het bezoeken van de voorstellingen van L'Homme Cirque en Circus Zanzara heb je een toegangsticket nodig. Deze tickets zijn via onze website te bestellen.
Er wordt een onderscheid gemaakt tussen volwassen- en kindertickets. Een volwassenticket kost €7,50 en een kinderticket €3,50 (exclusief servicekosten).