Pers

Heb je een vraag voor een artikel? Of wil je accreditatie / interviews aanvragen? Lees dan verder!

Sint Rosa festival 2023

De Sint Rosakaravaan, met haar parade aan rariteiten en beleving, slaat wederom haar tentenop van 25 t/m 27 augustus op de Schootsvelden in Sittard.

Burgers enbuitenlui komt dat zien, en ervaar de magie van het samen bewonderen enbeleven..

Het Sint Rosafestival presenteert een muziek- en theaterfestival met vermaak en vertieruit alle windstreken in een decor van kermis van weleer, toen circus en kermisnog een evenement waren. Ontdek op deSchootsvelden in Sittard een magische wereld met duizendenlichtjes, buitenissige artiesten, fantastische muzikale optredens,kunstzinnige warmte. Vervolg je route, omringd met heerlijk eten,gezelligheid en magische verwondering, door een bezoek te brengen aan de mooie,gekke tentjes waar je vervolgens bizarre dingen meemaakt en aantreft! Dans totin het ochtendgloren in de mahoniehouten danspaleizen van weleer. Overdagplezier voor het hele gezin en in de avond ontluiken de rauwe randjes in deschaduwen van de vlammen van de vuurkorven. 

Ben je op zoek naar meer informatie, foto's/video's van het Sint Rosa festival, wil je een interview inplannen of accreditatie aanvragen? Laat het ons weten!

Contact