Kijkwerk & Nostalgische attracties

Het Sint Rosa festival dient als veilige thuishaven voor vele bijzondere mensen en attracties. Het festival brengt op het einde van de zomer de zo goed als uitgestorven acts en attracties bij elkaar.

Kijkwerk: verwondering en bizarre belevenissen

De bijzondere mensen van het Sint Rosa festival zijn gehuisvest in houten woonwagens en tenten van gebleekt canvas. Je kunt ze tegenkomen in de meest uiteenlopende tijdelijk bouwsels of gewoon loslopend op het festivalterrein. Wanneer stond u nog eens oog in oog met een clown, een muzikant, een vuurvreter of een koordloper? Wanneer was u voor het laatst getuige van een menselijke kanonskogel, bezocht u een charlatan of zag u in de weerspiegeling van het vuur van de vuurspuwer het kind in jezelf terug?

Een greep uit onze bijzondere mensen en acts; Gilbert the Charlatan, Clown Desalles, Bomardo de levende kanonskogel en burlesque danseressen. Ook de kermisattracties die sfeer van nostalgie ademen, kijkwerk uit vervlogen tijden met een eigentijdse invulling, Luuk's Poppentheater, Stijle wand, Buitencinema en nog veel meer zijn te vinden op het festivalterrein. Dit alles ondergedompeld in een mystieke vrolijke sfeer. De parade maar dan anders: magie, verwondering en bizarre belevenissen voor jong en oud.

Onze zeldzame mensen heten u welkom in hun zotte samenleving!

Nostalgische attracties

Draai rondjes op de kermisattracties uit vervlogen tijden en ontketen het kind van weleer, dat nog ergens diep in je geworteld zit! De nostalgische attracties die op het festivalterrein staan:

► Paarden carrousel

► Zwanenzweefmolen

►  Tunnelbaan

►  Opgooizweef

► Big Eli Wheel

► Paardenrace

► Luchtschommels

► Cakewalk

► Nostalgische Spin

► Draaiorgel

Kermiskaart

Voor entree bij de kermisattracties betaal je met de kermiskaart. Koop bij de kassa op het terrein een kermiskaart met 10 knipjes. Daarmee kun je 10x genieten van enkele attracties! De ritten zijn zelf in te delen.