Theater Variete tent

Theater in de Tent 

In de middag en vroege avond worden in de theatertent enkele eenakters gepresenteerd. Zowel de (amateur)spelers als ook de professionele regisseurs komen uit de regio. 

De charmante zussen Dieudonné, Kato & Maria Geurtjes, ontvangen het publiek op hun eigen warme manier. Zus Mia begeleid op de piano. Het publiek krijgt een aantal sappige, humorvolle en absurdistische stukjes voorgeschoteld, in de vorm van eenakters, sketches, en chansons. 

Waarschuwing: Er kan in het dialect gespeeld worden!

Er zijn 2 programma’s van 30 minuten, die rouleren en los te bezoeken zijn.

Het Comité Orkest in Concert 

Een heerlijke avond vol muziek, circus, interactie en comedy. Dat staat het publiek te wachten met de voorstelling ‘Live in Concert’ door Het Comité Orkest. Drie zangers/muzikanten spelen de grootste wereldhits!

Nummers van Prince, Queen en The Eagles zijn opnieuw bewerkt en gearrangeerd en staan garant voor de nodige lachsalvo’s. Het publiek heeft deze avond een belangrijke rol: zij wordt soms als 4e instrument ingezet en er kan uit volle borst worden meegezongen. De voorstelling wordt hier en daar zelfs gestuurd door het publiek. Zij mogen aan de bingomolen draaien en bepalen wat er wanneer wordt gespeeld. Dat kan een lied zijn, een verhaal of het vraagteken… Altijd spannend