Revue der Illusionen

In deze prachtige, rauwe paradetent geniet het publiek niet van één, maar twee verschillende acts. Fakir Testa brengt illusie en verwondering, Club Extravaganza brengt sensualiteit en verleidelijke sfeer in de duistere, unieke paradetent.

Fakir Testa

Buiten een waanzinnig muziekprogramma presenteert het Sint Rosa festival dit jaar ook een keur aan bijzondere mensen. Zo heeft onze directie de enige echte nog levende fakir uit de bergen rondom Barcelona weten te contracteren om een aantal bijzondere optredens te verzorgen op ons Sint Rosa festival. Hij zal onze bezoekers doen verbazen en verwonderen!

Huiver waar hij de wetten van pijn uitschakelt en spot met de grenzen van het menselijk lichaam. Het kan nooit alleen maar concentratie zijn als hij zonder een krimp zijn lichaam doorboord, verbrand of met blote voeten balanceert op het vlijmscherpe zwaard,
waarop even daarvoor een appel zich door zijn eigen gewicht in tweeën had gekliefd. Dan is het spijkerbed waarmee hij begint nog eigenlijk niets..
Het is betovering en verwondering tegelijk. Magie in zijn zuiverste vorm. Kijk en huiver als hij haken door zijn lichaam slaat, waaraan hij zware gewichten laat bungelen. Fakir Testa is er alleen voor mensen met een sterke maag..

Club Extravaganza - BURLESQUE 

De Schone kunst van het echte Leven!

Waarom moet tegenwoordig alles mooier worden gemaakt dan het is? Vrouwen met opgespoten lippen, billen en borsten, doen mannen en kinderen vergeten hoe mooi een lichaam echt kan zijn. Kijk naar de burleske shows op het Sint Rosa festival. Prachtige vrouwen met echte borsten en billen, waarop de vlekjes en putjes niet hoeven te
worden weggewerkt. Vrouwen (en een enkele man) die zonder angst hun kunst van het leven aan u tonen en u laten meegenieten

BURLESQUE Show & VARIETE in Style!

Nachtclub extravaganza, theater van exotica, musica excéntrica, circus van verbazing en heel veel talent ! 
Bewonder TOP of the BILL live performers in glitter & glamour en beleef deze onvergetelijke show tijdens het Sint Rosa festival op vrijdag en zaterdag.

Starring :

  • Croonerette La Sirène presenteert met haar golden voice een magnifieke mix van Cabaret en Showstoppers en is tijdens de show de ‘Master of Ceremony’.
  • Miss Fay Loren verleidt het publiek als Classic Fifties Beauty met haar stijl en glamour van internationaal allure ‘The Blonde Bombshell’ of the Century.
  • Miss Eva Blue de flamboyante diva wordt geroemd om haar onweerstaanbare curves en betoverende verschijningen in verrassende kostuums ‘A Madame pur sang ’
  • Mister Colins Boylesque de contortionist , stripteuze en fireman bespeelt zijn publiek met een onweerstaanbaar sexy knipoog ‘Comedy in zijn volle glorie’ en een enfant terrible de la Troupe’.