Aftermovie 2018

Homemade market

  Zaterdag 10:00 – 17:00  Binnenstad

Homemade market

Zaterdag 25 augustus vindt op het festivalterrein van Sint Rosa in Sittard de zomereditie plaats van de Homemade Market.
Op deze lifestyle markt vind je een divers aanbod. Waar handgemaakte sieraden, accessoires, fashion, vintage en brocante, kids items, betaalbare kunst, delicatessen en toffe interieurspullen worden aangeboden door creatieve deelnemers. Voor deze markt is de organisatie nog op zoek naar mensen met passie en authentieke producten. Dus voel je jezelf aangesproken en heb je zin om op een van de leukste plekjes van Nederland je bijzondere spullen te tonen of je diensten aan te bieden aan een gevarieerd publiek, schrijf je dan gauw in.
Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vraag om het reglement en een inschrijfformulier.

Kunst en het Sint Rosa Festival

Tien leden van de Limburgse Kunstkring nemen deel aan het Sint Rosa festival op 24, 25 en 26 augustus 2018 en exposeren in de rondgang van het Dominicanenklooster - Oude Markt 1 te Sittard. De expositie van de Limburgse Kunstkring valt op zondag samen met de jaarlijkse kunstmarkt. Dit jaar viert Sittard dat de stad 775 jaar geleden stadsrechten kreeg. Dat is de reden dat de helft van de deelnemende kunstenaars uit de regio Sittard-Geleen komen. Iedere kunstenaar nodigt tevens een ander lid van de Limburgse Kunstkring uit om deel te nemen, zodat er in totaal tien kunstenaars recent werk tonen in de rondgang van het klooster. De regionale kunstenaars zijn: Cees Alfrink: grafiek, Jos Solberg: acryl, Angelique Cremers: brons, Godelief Ceulemans: toegepaste kunst en kleding en Nic Heffels: acryl/lino. De gastexposanten zijn: Ingrid Capozzi: glas, Suus Elkink: keramiek, Arno Roeloffzen: acryl, Gertie Meijs, acryl en Leo Horbach: beelden/grafics. 

De openingstijden zijn: vrijdag 24 augustus: 16.00 – 20.00 uur,
zaterdag 25 augustus: 11.00 – 18.00 uur en zondag 26 augustus: 11.00 – 18.00 uur.

 

rosaicon