MEGA SING ALONG

MEGA SING ALONG

DE STEM VAN LIMBURG

MEGA SING ALONG 2022
Na de speciale corona-editie in 2021 met René van Kooten is dit jaar de Mega Sing Along weer terug met live publiek. Voor de eerste keer wordt de Mega Sing Along gehouden tijdens het Sint Rosa festival op de Schootsvelden in Sittard en wel op zaterdag 27 augustus in samenwerking met L1TV. Samen met theaterdiva Karin Bloemen, Rob Mennen en Big Band Time Out onder leiding van Eric van Oppen én De Stem van Limburg kan iedereen op het Sint Rosa festival én thuis via L1 TV meezingen met een keur van heerlijke liedjes.

 
Workshop 'De Stem van Limburg 2022' 
Om de stem te kunnen kiezen organiseert Het Toon Hermans Theater zaterdag 18 juni een workshop, van 12.00 - 16.00 uur, onder leiding van Karin Bloemen. In de workshop is voor elke zanger(es) ruimte om te kunnen werken aan een zelf gekozen liedje, onder begeleiding van pianist Rob Mennen. Na afloop maken Karin en Rob bekend wie er als de Stem van Limburg 2022 meegaat naar het podium op zaterdag 27 augustus.

Aanmelden voor workshop
Om deel te kunnen nemen aan de workshop én kans te maken op de titel ‘De Stem van Limburg 2022’, stuur je voor 31 mei een filmpje en aanvullende info via WeTransfer naar 

Alle info over eisen van het filmpje en belangrijke datums zijn te vinden op toonhermanstheater.nl/sint-rosa. Uit de ingezonden filmpjes worden maximaal 10 personen uitgenodigd voor de workshop op zaterdag 18 juni van 12.00-16.00 uur. Deelname is gratis.

Heb je vorig jaar ook je kans gewaagd? Probeer het dit jaar gerust opnieuw! Mocht je het lastig vinden om zelf een filmpje op te nemen, vraag dan even hulp aan partner, vriend of (klein)kind. Want het zou jammer zijn als jouw stem daarom niet meedingt.

Met je filmpje ding je mee naar een plek tijdens de Mega Sing Along tijdens het St. Rosa festival op 27 augustus, maak je kans op de titel van ‘De Stem van Limburg 2022' én kom je op L1 TV.