De Roos van Limburg

14/5/2024
5 min leestijd
De Roos van Limburg

Maak jij Nederlandstalige muziek? En wil jij je vaardigheden verder ontwikkelen en kans maken op een festivalslot op het Sint Rosa festival. Neem dan deel aan De Roos van Limburg! Alle genres zijn toegestaan. Voor meer informatie, klik hier.

Stuur voor 20 mei 2024 twee nummers, een persfoto en een biografie in via martijn.belleflame@poppodiumvolt.nl. Gebruik als onderwerp van je mail: De Roos van Limburg. Onze selectiecommisie, bestaande uit de programmeurs van Volt en andere Limburgse muziekprofessionals, selecteert uit alle inschrijvingen 5 acts die deel mogen nemen aan De Roos van Limburg. Je hoort op 27 mei 2024 of je geselecteerd bent.

Tijdens het traject ontvangen de geselecteerde acts op 8 juni een coaching sessie in Poppodium Volt. Een coaching sessie gaat over Nederlandse songwriting en podiumpresentatie. Op 7 juli spelen de geselecteerde acts een showcase in Poppodium Volt, waarbij een vakjury een winnaar zal selecteren die mag spelen op het Sint-Rosa Festival 2024. De tweede plek mag een voorprogramma spelen in Poppodium Volt (gage beschikbaar) en de derde plek wint 4 vrijkaartjes voor een show naar keuze bij Poppodium Volt. Let op: deelname aan de coachingsessie en de showcase is verplicht om kans te maken om de prijzen te winnen.

Schrijf je nu in en maak kans om te spelen op het Sint Rosa festival!

Deel dit bericht