Aftermovie 2018

Parkeren

Parkeren tijdens het Sint Rosa Festival? Dat kan in de Odaparking aan de Haspelsestraat. Een supermoderne parkeergarage en met 645 parkeerplaatsen de grootste éénlaagse parking van Limburg.

Via de voetgangersuitgangen aan de Paardestraat en Haspelsestraat bereikt u binnen 5 minuten het festival terrein en het centrum van Sittard. De ingang van de parkeergarage bevindt zich aan de Haspelsestraat.

Veilig

De parkeergarage is goed verlicht en er is overal cameratoezicht. Speciale loopgangen voor voetgangers zorgen ervoor dat u snel buiten bereik bent van auto’s. De 645 parkeervakken in de Odaparking zijn ruim van opzet. Er zijn veel plekken gereserveerd voor gehandicapten. Ook voor motoren zijn er speciale vakken.

Extra parkeerplekken

Is de Odaparking vol? Dan kunt u terecht in de Ligne Parking, gelokaliseerd tegenover de inrit van de Odaparking aan de Haspelsestraat.

Tarief

U kunt in Sittard in de parkeergarages het tweede uur gratis parkeren. Het uurtarief in de parkeergarages gaat naar € 1,50 per uur. Straatparkeren kost € 1,30 per uur. Behalve op het Tempelplein, Stationsvoorplein en het Stationsplein, daar parkeert u voor € 2,60 per uur. Parkeren op de parkeerplaats Nettorama kost € 0,50 per uur. Het maximale dagtarief in Sittard blijft € 5,-.

  • Straatparkeren € 1,30 per uur;
  • Parkeergarage Oda Parking € 1,50 per uur, tweede uur gratis;
  • Parkeergarage Ligne Parking €1,00 per uur, dagtarief €5
  • Tarief parkeerterrein Tempelplein € 2,60 per uur;
  • Tarief Stationsplein en Stationsvoorplein € 2,60 per uur;
  • Tarief Nettorama € 0,50 per uur.

Openingstijden

De Odaparking is 7 dagen per week 24 uur geopend. In de avonduren zijn de hekken gesloten. Rijdt u met uw auto tot aan deze hekken, dan openen ze vanzelf.

rosaicon